Ondernemen gaat in de gemeente Heusden hand in hand met samenwerken. De afgelopen jaren heeft dat geleid tot een klimaat waarin ondernemers alle ruimte hebben om hun ambities waar te maken. Ruimte ook om te groeien en bedrijfsruimte uit te breiden. Onze gemeente biedt plek aan een grote diversiteit aan bedrijven. In de gemeente Heusden zijn in totaal 10 grote en kleinere bedrijventerreinen. Sommigen van deze locaties zijn nog in ontwikkeling en bieden ruimte voor nieuwe bedrijven. Klik hier voor meer informatie over onze bedrijventerreinen

Ben jij ge├»nteresseerd in een bedrijfskavel in de gemeente Heusden, dan kun je rekenen op een optimale begeleiding door een medewerker van de gemeente Heusden. Deze zogenoemde MogelijkMaker is jouw vaste contactpersoon. Je hoeft dus niet langs allerlei loketten. Onze MogelijkMakers beantwoorden al je vragen en bieden ondersteuning waar nodig. Zo laten zij zien welke bedrijfskavels te koop zijn en geven ze praktisch advies, zowel voor, tijdens als na de aankoop van een bedrijfskavel. Zij kijken ook graag mee naar jouw wensen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Zo helpen we jouw ambities maximaal waar te maken.

Heb je interesse? Neem dan contact op met:

Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of per mail op ondernemers@heusden.nl en info@heusden.nl.

Ik ben Ester van Wendel de Joode, accountmanager Economische zaken.  Samen met Lizanne en Francois ben ik aanspreekpunt voor de ondernemers in Heusden. Ik spreek met name de grotere bedrijven, Mkb en retail. Daarnaast onderhoud ik de contacten met de ondernemersverenigingen, parkmanagement en ben ik lid van de stichting parkmanagement Heusden. 

Ook voor het kopen van de bedrijfskavels in Heusden kun je bij mij terecht. Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of per mail op ondernemers@heusden.nl en info@heusden.nl.

Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of per mail op ondernemers@heusden.nl en info@heusden.nl.

Mijn naam is Francois Veenstra, Klantco├Ârdinator Economische zaken en Toerisme. Ik ben de juiste persoon voor alle eerste vragen die jij hebt aan de gemeente met betrekking tot het ondernemerschap en toerisme. Je treft mij als eerste aanspreekpunt als je contact opneemt met de gemeente. Ik help je graag op weg om jouw doel te bereiken, zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (073) 513 17 89 of per mail op ondernemers@heusden.nl en info@heusden.nl.