Gevonden en verloren voorwerpen

Bent u iets verloren?
Als u iets verloren bent, dan kunt u zoeken in de lijst van de gevonden voorwerpen die in het gemeentehuis van Vlijmen zijn binnengebracht. Daarvoor klikt u op onderstaande link.
Mocht er een voorwerp tussen staan dat van u is, dan kunt u het claimen door te klikken op het voorwerp.
Voor de zekerheid wordt er daarna nog wel van u gevraagd om wat extra eigenschappen van dat voorwerp in te typen, zoals kleine beschadigingen, of de precieze plaats waar u het verloren bent.
Wanneer u een reisdocument of rijbewijs bent verloren, kunt u voortaan aangifte van vermissing doen bij de balie van het gemeentehuis in Vlijmen. Wij zetten deze documenten niet in de lijst van gevonden voorwerpen.
Is uw huisdier vermist of gevonden? Dan kunt u terecht op de website van Amivedi.
Zoeken naar verloren voorwerpen

Heeft u iets gevonden?
Heeft u iets gevonden? Dan kunt u dat voorwerp naar het gemeentehuis in Vlijmen brengen. Wij handelen dan verder alles af.
U kunt een gevonden voorwerp ook thuis bewaren. U moet dat voorwerp dan zelf registreren. Dat doet u via onderstaande link. Mocht de eigenaar zich niet melden, dan wordt u na 3 maanden eigenaar van het gevonden voorwerp.
Als u een reisdocument (paspoort of identiteitskaart) of een rijbewijs hebt gevonden dan moet u dat afgeven bij de gemeente.
Let op: losse bankpassen worden meteen vernietigd als die bij de gemeente Heusden worden binnengebracht.
Meld een Gevonden voorwerp