Walter Vermeer

Ik ben Walter Vermeer en misschien word ik wel jullie trouwambtenaar. Ik ben 45 jaar oud, vader van twee prachtige kinderen Dorus en Lola en ik ben al 18 jaar samen met mijn lieve vrouw Chantal. We zijn al 18 jaar samen en we zijn inmiddels 16 jaar getrouwd. Met ons gezin wonen we in Tilburg en voor ons werk reizen mijn vrouw en ik door het hele land.

Naast mijn beroep als spreker/presentator ben ik ook nog trainer op het gebied van overtuigend spreken in het openbaar. Ik sta dus bijna dagelijks op een podium of voor een zaal en iedere keer blijft het weer ontzettend mooi om mensen te mogen raken met een bijzonder verhaal.

In mijn rol als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Heusden mag ik naar jullie verhaal luisteren. Ik mag jullie veel vragen stellen om jullie zo goed  mogelijk te leren kennen en dan mag ik alle informatie ook nog verwerken in een mooie en onvergetelijke ceremonie. Wat een eer!

Ik vind het heel belangrijk dat we tijdens de ceremonie de tone of voice hanteren waar jullie naar op zoek zijn. Jullie bepalen de inhoud, jullie bepalen de sfeer en jullie delen met mij de mooie verhalen die ik samen met jullie vervolgens ga delen met alle gasten. Jullie familieleden, vrienden en vriendinnen zullen zich meer dan welkom voelen en zullen in het verhaal betrokken worden.

Ik zal zorgen dat we samen een unieke ceremonie gaan beleven die voor altijd een mooie herinnering voor jullie en alle gasten op zal gaan leveren. Een ceremonie met unieke elementen omdat jullie uniek zijn.

Ik kijk uit naar een mooie gezamenlijke reis op weg naar een hele bijzondere trouwceremonie.