Is de verlichting in jouw straat kapot? Liggen er losse tegels? Een omgewaaide boom? Of andere meldingen over jouw woonomgeving? Meld het aan de gemeente! Dit kun je doen via de Buitenbeter-app, online , per e-mail of telefonisch via (073) 513 17 89.  

Let op! Als je een rioolverstopping of ongedierte wilt melden, dan gelden bijzondere voorwaarden. Lees deze eerst goed door. 

     

We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminaliteit. In Heusden werken we hard aan de bestrijding hiervan. Hierbij gaat het niet alleen om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Denk bijvoorbeeld aan het grote risico dat een hennepkwekerij betekent voor omwonenden. 

Het aanpakken van criminaliteit kunnen wij niet alleen. Jouw hulp is onmisbaar! Meld verdachte situaties bij de politie op 0900-8844 of bij spoed op 112 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Meld je aan bij de buurtwhatsapp of Buurtpreventie. Je kunt een melding ook doen bij de gemeente, wij behandelen jouw informatie strikt vertrouwelijk. 

Kijk snel op www.nietwegkijken.nl voor handige tips over hoe je een hennepkwekerij of drugslab kunt herkennen. Hier lees je ook meer informatie over de laatste acties. 

Ben jij iets verloren? Je kunt in deze lijst van gevonden voorwerpen zoeken. Staat jouw verloren voorwerp ertussen? Dan kun je dit claimen door te klikken op het voorwerp! Wanneer je een reisdocument of rijbewijs bent verloren, kun je voortaan aangifte van vermissing doen bij de balie van het gemeentehuis in Vlijmen. Gevonden reisdocumenten of rijbewijzen worden altijd vernietigd zodra deze ingeleverd worden. We brengen je hiervan op de hoogte. Dit doen we om fraude met documenten te voorkomen. 

Is je huisdier vermist? Kijk dan op de website van Amivedi of hij/zij gevonden is.

Iets gevonden? 
Heb je iets gevonden? Dan kun je dit voorwerp naar het gemeentehuis in Vlijmen brengen. Wij handelen dan verder alles af. Je kunt een gevonden voorwerp ook thuis bewaren. Je moet het voorwerp dan zelf registreren. Mocht de eigenaar zich niet melden, dan ben je na 3 maanden eigenaar van het gevonden voorwerp. Als je een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs hebt gevonden dan moet je dat afgeven bij de gemeente.

Klik hier om een gevonden voorwerp aan te geven.